crypto

Opplev en lett ferie med Bitcoin!

Hva er vel bedre enn en skikkelig sommerferie for å bryte opp den tunge og til tider monotone hverdagen vi vander rundt i? Vi bruker hele dagen foran PC-en på jobb, vi sliter i vei og jobber hardt og lenge, men det er ikke over når vi kommer hjem.

 

Da skal familien tas vare på. Ungene må hentes i skole og barnehage, middagen må lages, ting må ryddes og så er det plutselig midt på natta. Vi trenger alle et avbrekk fra dette i ny og ne, vi trenger alle en ferie for å få samlet hodet.

 

Nye betalingsmetoder betyr nye muligheter

Men ferier er ikke alltid like avslappende, særlig ikke dersom du selv er ansvarlig for det økonomiske. Det å reise kan fort koste mye penger, men det virkelige problemet oppstår dersom vi sliter litt med å holde kontroll på egne eiendeler.

 

Det er fort gjort å komme i litt problemer når man er ute og reiser. Det skjer mye hele tiden og plutselig mister du kontrollen på lommeboka. Det skal ikke mer enn et par sekunder uten at du følger med før hele ferien er ødelagt og familien står i Spania uten penger.

 

For mange er dette et reelt problem og far mange er dette en historie de kjenner så altfor godt til, det er nemlig utrolig fort gjort. Nå finnes det endelig en løsning på dette problemet og denne løsningen er ganske fantastisk.

Stress mindre med Bitcoin

Løsningen er nemlig å reise med penger, uten å reise med penger. Har du noen gang hørt om Bitcoin? Det har du helt sikkert, for Bitcoin er nå blitt det eneste reelle alternative til kort og kontanter.

 

Det nydelige med Bitcoin er at det er virtuelle penger som kan brukes til å kjøpe det aller meste. Norwegian er et av flere selskap som nå åpner mer opp for bruken av Bitcoin og på flyturer.

 

Ikke nok med det, men nå finner man også flere puber og restauranter verden over som godtar Bitcoin som betalingsmetode. Dette betyr at du kan senke skuldrene på en pub i London før fotballkampen uten å måtte bekymre deg for om du fortsatt har lommeboka.

 

Betaling finner nå sted i baren slik som det alltid har gjort, men i stedet for å måtte dra opp krøllete papirlapper fra lomma, kreves det nå bare et lett tastetrykk på mobilen for å få betalt for mat og drikke.

 

Dropp lommeboka for Bitcoin!

Som du nå sikkert forstår, så er det mange gode fordeler med Bitcoin. Det er raskt, enkelt og gjør hele reiseopplevelsen mye lettere for deg. Tenk hvor mye tid du kan spare dersom du ikke trenger å holde styr på en lommebok i tillegg til pass og billetter.

 

Bitcoin gjør at du kan slappe av på reisen med familien. Du trenger ikke lenger febrilsk famle etter lommeboken når barna skal ha iskrem, du kan bare nonsjalant dra frem mobilen og ha pengene overført til selger met et stressfritt trykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *