Tysk kultur

Tysk kultur er noe mange kjenner til

Tysk kultur er et veldig kjent sett med tro og måter å gjøre ting på som gjør det tyske folket unikt i verden. De tyske stereotypiene som vi alle vet eksisterer av en grunn.

Tyskere tar med seg biter av sin kultur uansett hvor de bosetter seg. Fra Russland til Amerika, fra Brasil til Namibia, kan det tyske kulturstemplet sees uansett hvor de går. I USA er det interessant å se tysk kultur som et eksempel på kulturforskjeller mellom Europa og USA for eksempel.

Neuschwanstein er ett av mange eksempler på fantastisk tysk kultur
Neuschwanstein er kanskje Europas flotteste slott, og det bringer inn turister fra hele verden.

Hardt arbeid og flid står sentralt i tysk kultur

Tysk kultur er kjent over hele verden for å innføre en veldig sterk arbeidsmoral i barna. Tyskere fokuserer på å gjøre arbeidet sitt og bli oppfylt når de gjør det bra.

Denne kulturen med hardt arbeid kan sees i deres rene gater, i tillegg til busser og tog som er kjent for å løpe i tide. Dette positive settet med verdier kan også sees overalt hvor tyskere bosetter seg.

Midtvest-USA mottok for eksempel millioner av tyske nybyggere, og de har absolutt satt sine spor. Fra de tette låvehusene til millionene melkekveg føles det nesten som om du er i Tyskland.

Ansvar overfor dine kollegaer og kvinner

Det er en veldig sterk ansvarsfølelse overfor medlemmene av samfunnet i tysk kultur. Individuelle handlinger er sterkt påvirket av hvordan de kan påvirke andre.

Å være i sentrum av Europa og utsatt for militære rivaler på alle sider gjennom historien, har tyskere alltid måttet være mer kommunitære av nødvendighet.

Denne sterke følelsen av konformitet gjør tysk kultur og samfunn relativt mindre individualistisk.

Penger står sentralt i tysk kultur

Tyskland er en av verdens største kreditornasjoner. Dette skyldes i stor grad at tyskere er kulturelt disponerte for å spare mer av inntekten.

Selv i en alder med rekordlave renter, sparer tyske husholdninger fremdeles en stor del av inntekten, noe som hjelper drivstoffinvesteringene som gjør industrien deres mer konkurransedyktig.

Denne kulturen med nøysomhet har også gjort det mulig for Tyskland å bli bankmann i Europa. De store hovedstadene i Tyskland har tjent som et verktøy landet kan bruke til å finansiere andre land eller som et nasjonalt nødfond, eller begge deler.

Å adlyde loven er viktig

Tyskere er en av de mest lovlydige menneskene i verden. Hastigheten som tyskerne tilpasser seg endringer i loven er nesten uten like i verden.

En kontroversiell studie der folk ble bedt om å trykke på en knapp for å administrere elektriske støt som var falske, fortsatte tyskere konsekvent å adlyde instruktøren lengst.

Men i sammenheng med det sivile samfunn, kan dette være veldig gunstig. Tyskere kan potensielt motta lovgivningsmessig retning bare via post, noe som er veldig nyttig i tider med nasjonal krise og karantene.

Tysk mat må en ikke glemme!

Tysk mat er veldig innstilt, uten for stor variasjon på tvers av regioner. En av de mer berømte matvarene i Tyskland ville være bratwurst, som er en form for svinekjøttpølse som ganske ofte er tilsatt ølsmak for å gjøre den stereotyp tysk.

Bratwursts er også en stiftemat i Midtvest-USA.

Oktoberfest er en sentral del av tysk kultur, der mange av deres kulturelle elementer fremheves.
Folkehavet beveger seg rundt under Oktoberfest. Merk hvordan dette faktisk sentrerer rundt familien i Tyskland, og ikke bare alkohol!

Oktoberfest er en slager også blant nordmenn

Overalt i verden er alle kjent med Oktoberfest. Oktoberfest er kjent for store mengder øl som konsumeres på Oktoberfest-stedene.

Faktisk er ølforbruket i USA faktisk veldig nært korrelert med prosentandelen av områdets befolkning som er av tysk aner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *